tiistai 16. syyskuuta 2008

Unelma elää

Olen saanut valtaisan paljon positiivista palautetta ideaan, mutta vieläkin se tuntuu hieman kaukaiselta. Konkretiaa asiaan saa, kun käy selailemassa mahdollisia autoja, jonka lavalle kasvihuoneen rakentaisi.

Hakusanoina ovat pakettiautot, jonka korimalli on pick-up. Tästä kategoriasta löytyy todellisia helmiä, jotka vosi viedä vaikka museorekisteriin ja toisaalta lähes ilmaisia rotiskoja, jotka sopisivat tarkoitukseen, mutta olisivat ehkä ulkonäöltään hieman epäilyttäviä. Paljonko rahaa siis laittaa itse auton runkoon?

Tässä olisi helmi hintapyyntö 7500 €



Tässä olisi halvempi kaveri hintaan 280 €

3 kommenttia:

Martti Tulenheimo kirjoitti...

Kuten tuli jo aiemmin kommentoitua muualla, idea on aivan loistava!

Toi ylempi vankkuri olisi oikea kaunotar, mutta alkuunhan pääsee tosiaan jo parin sadan investoinnilla. Eikä paljon tule lisäkuluja, kun autoa ei koskaan ajeta, vaan nimenomaan säilytetään parkkiruudussa pysyvästi. 36 egee vuodessa - tyhmähän sitä on, jos tuolla hinnalla ei itselleen katutilaa osta!

Sivuhuomio: poista toi sanavahvistus tästä kommentoinnista, niin kynnys kommentoida alentuu...

Unknown kirjoitti...

Idea on kyllä mainio ja minähän tietenkin kannustan hankkimaan kunnon terroristibussin alustaksi (itsepä sitä ehdotinkin). Varsinkin kun ajattelee tämän projektin mitä luultavimpaa kiinnostusta mediassa - on varmasti eduksi mikäli runko on mahdollisimman symppis, vaikka tietenkin edullinen hinta on sinäänsä hyvä asia.

Siru kirjoitti...

Haa, tuo on söpö kaara. Olen erittäin innoissani unelmastasi ja valmis tukemaan.

Sain itse kirjeen taloyhtiöltä tänään - lämmikkeettömiin autopaikkoihin oli tullut huima maksu : 5e vuodessa. Ne ovat olleet siis täysin ilmaisia. Käsittämätöntä kun keskukstellaan rakennusmaan pulasta.

Ja kaikki tämä maksatetaan kaikilla asukkailla. Ihmiset kasataan päällekkäin, ja parkkipaikan maa-ala näkyy asunnon hinnoissa. Omistit auton tahi et.

Ehdotin itse maankäyttö- ja rakennuslain valmistelussa että parkkipaikkojen kustannuksi ei saisi sisällyttää asuntojen hintoihin, vaan erilliset parkkiyhtiöt hoitaisivat ne. Tällöin asuntojen hinnat halpenisivat ja autojen omistajat maksaisivat itse nämä kustannuksensa. Myös hintaohjaus ruuhkattomampaan yhteiskuntaan toimisi.

t. Siru
Sirpa Kauppinen
http://www.sirunsivut.fi